14:30

IFK Trelleborg 1

Referat: OV Helsingborg HK - IFK Trelleborg 1

Första segern i serien

Efter en liten snöplig förlust förra helgen, så var det ett revanschsuget gäng som åkte till Helsingborg. Vi började kompakt och bra i försvaret och de flesta mål från motståndarna kom på straffar. Att den tillresta Trelleborgs-klacken inte höll med domaren om vad som är straff eller inte, kunde höras hela vägen över till Helsingör. Men det var aldrig något snack om utgången på matchen. Vi hade ett stort spelövertag och vårt försvar straffade motståndarna med kontringar. Det rann snabbt iväg och det stod 8-17 i paus. I andra halvlek var det mycket oskärpa som innebar en hel del bortkastade passningar, samt att man slarvade i avsluten. Men i det stora hela, så var det en bra dag på jobbet med en förväntad 2-poängare med hem i bagaget. Där framförallt Hampus hade julafton med sina 11 strutar från kanten. Matchen slutade till sist med bortaseger 19-34. Nu ska vi ladda om bössorna med lite nytt torrt krut, för att komma väl förberedda till USM i Särö.